top of page
Інгредієнти:
Мука 250 г
Цукор 250 г
Яйця 4 шт.
Розпушувач 0.5 ч.л.
Ванільний цукор 0.5 ч.л.
Покрокова інструкція:
Крок 1
Яйця дістати з холодильника за годину до початку приготування бісквіту, щоб вони були кімнатної температури.
Крок 2
Розбити яйця в чашу міксера та збивати 5-7 хвилин.
Крок 3
Поступово додавати цукор та збивати до утворення пишної піни.
Крок 4
Муку змішати з розпушувачем та ванільним цукром фірми «Кристал».
Крок 5
Додати сухі інгредієнти до рідкої маси та обережно перемішати дерев’яною лопаткою.
Крок 6
Змастити форму для випічки рослинною олією та обережно викласти в неї тісто.
Крок 7
Випікати бісквіт 40 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою — вона повинна бути сухою.
Не відкривайте піч перші 30 хвилин, щоб бісквіт залишився пишним та високим. Смачного!
bottom of page