Бісквітне тісто

Час приготування:

80 хвилин

Інгредієнти:

Мука 250 г


Цукор 250 г


Яйця 4 шт.


Розпушувач 0.5 ч.л.


Ванільний цукор 0.5 ч.л.

Покрокова інструкція:

Крок 1 

Яйця дістати з холодильника за годину до початку приготування бісквіту, щоб вони були кімнатної температури.


Крок 2 

Розбити яйця в чашу міксера та збивати 5-7 хвилин.


Крок 3 

Поступово додавати цукор та збивати до утворення пишної піни.


Крок 4 

Муку змішати з розпушувачем та ванільним цукром фірми «Кристал».


Крок 5 

Додати сухі інгредієнти до рідкої маси та обережно перемішати дерев’яною лопаткою.


Крок 6 

Змастити форму для випічки рослинною олією та обережно викласти в неї тісто.


Крок 7

 Випікати бісквіт 40 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою — вона повинна бути сухою.


Не відкривайте піч перші 30 хвилин, щоб бісквіт залишився пишним та високим. Смачного!