top of page

Паста тахіні

Час приготування:

35 хвилин

Інгредієнти:

Кунжут 100 г


Оливкова олія ⅙ ст.


Лимонний сік 2 ст.л.


Сіль 0.25 ч.л.

Покрокова інструкція:

Крок 1

Кунжут викласти на лист для випікання та підсушити у духовці, постійно перемішуючи. Слідкуйте, щоб кунжут не підгорів, інакше соус буде гіркий.


Крок 2

Підсушений до золотистого кольору кунжут засипаємо у чашу блендера та починаємо збивати, поступово вливаючи оливкову олію.


Крок 3

Додаємо сіль та лимонний сік, збиваємо все до однорідної консистенції.


Наша паста готова! Вона чудово підходить як заправка до салатів, соус до овочів чи бобових.

bottom of page