Цукерки з какао та мигдалем

Час приготування:

60 хвилин

Інгредієнти:

Порошок какао 100 г


Вершкове масло 100 г


Цукрова пудра 0,5 ст.


Обсмажений мигдаль 50 г


Кокосова стружка 50 г

Покрокова інструкція:

Крок 1

Розтопити вершкове масло на водяній бані.


Крок 2

Додайте цукрову пудру «Кристал», какао та обережно розмішайте до однорідної маси.


Крок 3

Коли маса охолоне, сформуйте цукерки, поклавши в кожну горішок мигдаля.


Крок 4

Використовуйте кокосову стружку «Кристал» в якості присипки.


Крок 5

Поставте цукерки в холодильник на 3-4 години.


Смачного та солодкого чаювання!