Шоколадний пудинг

Час приготування:

45 хвилин

Інгредієнти:

Цукор 50 г


Кукурудзяний крохмаль 25 г


Молоко 400 мл


Какао порошок 20 г


Сіль ¼ ч.л.

Покрокова інструкція:

Крок 1

Підігріваємо молоко у невеличкій каструлі, щоб воно було теплим, але не гарячим.


Крок 2

Змішуємо в окремій ємності цукор, кукурудзяний крохмаль, сіль та какао виробника «Кристал».


Крок 3 

Обережно всипте сухі інгредієнти в молоко та доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи.


Крок 4

Розлийте пудинг по формочкам та подавайте у теплому вигляді.


Наш солодкий десерт готовий! Чудово смакує із чаєм або чорною кавою.